Συλλυπητήρια επιστολή Π. Τσακίρη για την κοίμηση του Μητροπολίτη κυρού Εμμανουήλ

Συλλυπητήρια επιστολή για την κοίμηση του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, κυρού Εμμανουήλ, απέστειλε στην Ιερά Μητρόπολη ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης. Τονίζει, μεταξύ άλλων, το σπουδαίο έργο του μακαριστού Μητροπολίτη στη Νέα Φιλαδέλφεια του Δήμου Ωραιοκάστρου, που ανήκει σε αρχιερατική περιφέρεια της Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου.

Στην επιστολή αναφέρεται:

«Εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου για τον θάνατο του σεβαστού Ποιμενάρχη μας, του μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, κυρού Εμμανουήλ. Ενός φωτισμένου, δυναμικού και γεμάτου με αγάπη για προσφορά Ιεράρχη.

Ο μακαριστός Μητροπολίτης αφήνει έντονο το αποτύπωμά του στην Αρχιερατική Περιφέρεια του Αγίου Αθανασίου, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου μας, με την προσφορά του σε πνευματικό, θρησκευτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ήταν ένας άξιος Μητροπολίτης, αγαπητός στον κόσμο, με τον οποίο είχαμε αγαστή συνεργασία για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Ο λόγος του και το πλούσιο έργο του θα μείνουν ανεξίτηλα στις ψυχές όλων μας. Θα τον έχουμε στη μνήμη μας με αγάπη και σεβασμό.

Αιωνία η μνήμη του».

Print Friendly, PDF & Email