ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

                                                                                                                              12 Οκτωβρίου 2015

                                                                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                      Ξεκινά το λαϊκό πανεπιστήμιο του δήμου Ωραιοκάστρου
Τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες, με τη βοήθεια εξειδικευμένων επιστημόνων-εισηγητών, θα έχουν από τον επόμενο μήνα οι κάτοικοι του δήμου Ωραιοκάστρου, μέσα από τη λειτουργία του λαϊκού πανεπιστημίου δήμου Ωραιοκάστρου, το οποίο εξασφάλισε ο δήμος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους τους δημότες, στους οποίους με την ολοκλήρωση των εξαμήνων θα τους χορηγηθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Να σημειωθεί ότι προαπαιτείται δήλωση συμμετοχής, την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο ισόγειο του δημαρχείου Ωραιοκάστρου (Γραφείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης -κα Μαρία Αγαθαγγελίδου). Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται από την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 έως και τις 6 Νοεμβρίου 2015.

Η έναρξη της λειτουργίας του νέου θεσμού θα γίνει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στις 18.00-20.00 το απόγευμα. Θέμα της πρώτης εισήγησης είναι «Οικογενειακή θεραπεία» με εισηγήτρια την ψυχολόγο, Αθανασία Παπαρήγα. Ο χώρος διεξαγωγής των εισηγήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του λαϊκού πανεπιστημίου ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους δημότες να αγκαλιάσουν την προσπάθεια αυτή τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα νέο θεσμό που αναμένεται να συμβάλει ιδιαίτερα στην επιμόρφωση των δημοτών, μέσα από εκλαϊκευμένες διαλέξεις.

                                                                                                                               Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
                                                                                                                                             και δημοσίων σχέσεων

Print Friendly, PDF & Email