ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

                                                                                                                       08 Σεπτεμβρίου 2016
                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                           Την Κυριακή η έναρξη του «Πολιτιστικού Σεπτέμβρη»

Με την ορχήστρα «Νέοι Μουσικοί Χωρίς Σύνορα» ξεκινά την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ο «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» που διοργανώνει για πρώτη φορά ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς. Πρόκειται για έναν νέο θεσμό της δημοτικής αρχής που με το πλούσιο πρόγραμμα και τις επιλεγμένες εκδηλώσεις του στοχεύει να προσφέρει ανάσες ελπίδας, αισιοδοξίας και ποιοτικής ψυχαγωγίας.
Στο μήνυμά του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης αναφέρει ότι μέλημα της δημοτικής αρχής είναι η παραγωγή πολιτισμού, που αποτελεί, όπως υποστηρίζει, αναγκαίο αγαθό στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας. «Δημότες του διευρυμένου δήμου αλλά και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μήνα πλούσιο σε μουσική και θέατρο με πρωταγωνιστές ανθρώπους του δήμου μας που αγαπούν τις τέχνες», τονίζει ο κ. Γαβότσης και απευθύνει κάλεσμα σε όλους σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή του πολιτισμού!

«Έχοντας στο επίκεντρο της πολιτικής μας, τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας, θεσπίζουμε τον «Πολιτιστικό Σεπτέμβρη», μια ετήσια πολιτιστική συνάντηση όπου οι συμπολίτες μας θα μπορούν να περιπλανηθούν σε δράσεις και εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό», αναφέρει από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν και καταλήγει: «Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να μας συνοδεύσετε σε αυτό το πολιτιστικό μας ταξίδι, καθώς από τη δική σας στήριξη και αποδοχή αντλούμε δύναμη».

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

 

PolitistikosSeptemvris2016

 

Δείτε το 8σέλιδο εκδηλώσεων εδώ.

Print Friendly, PDF & Email