ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Τρίτη 02 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο δήμο Ωραιοκάστρου ο διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γ. Βούρος

Το δημαρχείο Ωραιοκάστρου επισκέφθηκε ο διευθυντής του ΚΘΒΕ, Γιάννης Βούρος μετά από πρόσκληση της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς. Ο κ. Βούρος, συνοδεύομενος από τον καθηγητή σκηνογραφίας στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., Απόστολο Βέττα συναντήθηκε με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρο Αταμιάν, τον αντιδήμαρχο Διοικητικού- Οικονομικού και Ωραιοκάστρου, Ηρακλή Τσακαλίδη, τον αντιδήμαρχο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Καλλιθέας, Θωμά Δίγκαλη και την τοπική σύμβουλο και υπεύθυνη της θεατρικής ομάδας του δήμου Ωραιοκάστρου, Νέλλη Δελή.

 Ο διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος ενημερώθηκε από τη διοίκηση του δήμου για τις μελλοντικές δράσεις της στον τομέα του πολιτισμού ενώ συζητήθηκε και το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας των δύο πλευρών. Στη συνέχεια οι αντιδήμαρχοι ξενάγησαν τον κ. Βούρο στο παλιό λατομείο «Γένεσις – Μίνως Βολανάκης» της Νεοχωρούδας το οποίο είχε αξιοποιηθεί κατά το παρελθόν στο πλαίσιο της Θεσσαλονίκης – Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 1997.

Στόχος της διοίκησης του δήμου είναι η εκ νέου ανάδειξη και αξιοποίηση του χώρου του παλιού λατομείου σε χώρο πολιτισμού, ο οποίος θα μπορέσει να φιλοξενήσει όχι μόνο παραγωγές του ΚΘΒΕ αλλά και άλλων φορέων πολιτισμού.

ktve3  ktve2   ktve1

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Print Friendly, PDF & Email