17 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε διαβούλευση η μελέτη κυκλοφοριακών επιπτώσεων και διαμορφώσεων- αναπλάσεων κεντρικών οδών περιοχών του Ωραιοκάστρου και Παλαιοκάστρου

 

Τα τρία εναλλακτικά σενάρια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων- διαμορφώσεων της Λ. Δημοκρατίας και των καθέτων οδών σε αυτήν καθώς επίσης και η πρόταση διαμόρφωσης της περιοχής γύρω από το 3ο Γυμνάσιο στο Παλαιόκαστρο που έγιναν στα πλαίσια της μελέτης με τίτλο «Μελέτη κυκλοφοριακών επιπτώσεων και διαμορφώσεων- αναπλάσεων κεντρικών οδών περιοχών του Ωραιοκάστρου και Παλαιοκάστρου» τίθενται σε δημόσια διαβούλευση μέσω της ιστοσελίδας του δήμου Ωραιοκάστρου oraiokastro.gr. Σε ειδικό linkο δημότης μπορεί να απαντήσει σε σχετικές ερωτήσεις και να συμβάλει και αυτός με την ψήφο του. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της συγκεκριμένης μελέτης πραγματοποιήθηκαν ειδικές απογραφές οδικού δικτύου, οριζόντιας & κατακόρυφης σήμανσης, ειδικών χρήσεων γης, μετρήσεις κυκλοφοριακών φόρτων σε συγκεκριμένες διατομές με τη χρήση ειδικού καταγραφικού μηχανήματος, μετρήσεις στάθμευσης (προσφορά, ζήτηση, εναλλαγή και συσσώρευση), καθώς επίσης πραγματοποιήθηκαν συνεντεύξεις ερευνών μέσω ερωτηματολογίων. Κατόπιν όλων αυτών διατυπώνονται τρία εναλλακτικά σενάρια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων- διαμορφώσεων της Λ. Δημοκρατίας και των καθέτων σε αυτήν οδών Γαβρά, Μ. Αλεξάνδρου, Βας. Γεωργίου, Κομνηνών, 25ης Μαρτίου και πρόταση διαμόρφωσης της περιοχής γύρω από το 3ο Γυμνάσιο στο Παλαιόκαστρο (Οδοί Ηρώων, Πάροδος Ηρώων, Παύλου Μελά, Μακ. Αγώνα), τα οποία και τίθενται σε δημόσια διαβούλευση.

Πρόσβαση στη Δημόσια Διαβούλευση

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων 

Print Friendly, PDF & Email