ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

 

Τετάρτη 02.12.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου στη λεωφορειακή γραμμή 56 (Ωραιόκαστρο- Ν.Σ.Σταθμός) του ΟΑΣΘ

 

Μετά από συνεχόμενες και έντονες προσπάθειες της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου, το ΣΑΣΘ (Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) αποφάσισε την προσθήκη ενός νυχτερινού δρομολογίου κάθε βράδυ Σαββάτου στη λεωφορειακή γραμμή 56 του ΟΑΣΘ, που εκτελεί το δρομολόγιο Ωραιόκαστρο – Ν.Σ.Σταθμός – Ωραιόκαστρο. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ξεκινά από την αφετηρία (Ν.Σ.Σταθμός) στις 23.45, προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα κορεσμού που παρατηρούνται στο δρομολόγιο των 23.20.

 

«Η απόφαση αυτή του ΣΑΣΘ αποτελεί μια μικρή νίκη της διοίκησης του δήμου- προσφορά κυρίως προς τη νεολαία του Ωραιοκάστρου. Στόχος μας είναι οι δημότες μας να μπορούν να μετακινούνται με ευκολία από και προς τη Θεσσαλονίκη. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την τροποποίηση των δρομολογίων του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

 

Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματισθεί συνάντηση με την υπηρεσία αυτοψιών του ΣΑΣΘ για τον επιτόπιο έλεγχο των συνολικών προτάσεων του δήμου Ωραιοκάστρου για την αστική συγκοινωνία.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Print Friendly, PDF & Email