ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ EΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Με σκοπό τον προληπτικό έλεγχο παθήσεων της σπονδυλικής στήλης των μαθητών των δημοτικών σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου.

 

Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου αποφάσισε να υλοποιήσει τη δράση του προληπτικού ελέγχου παθήσεων της σπονδυλικής στήλης των μαθητών των δημοτικών σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου.

 

Παρακαλούνται όσοι Ορθοπεδικοί Ιατροί έχουν έδρα το Δήμο Ωραιοκάστρου, και επιθυμούν να συμμετέχουν εθελοντικά σε εξέταση σχετική των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου, να δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους και να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά, είτε ηλεκτρονικά, από την Παρασκευή 11-3-2016 έως Παρασκευή 18-3-2016,
α) με την κ. Κυριακή Τσουκαλά (γραμματέας του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου) στο τηλέφωνο: 2313304002 από 07:30 έως 14:30 (εργάσιμες ημέρες) και στο e-mail: tsoukala@oraiokastro.gr,
β) με την κα Βασιλική Λύσσα, μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου και αντιπρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου (απογευματινές ώρες: 18:30-21:30) στο τηλ.: 6974046185.

 

Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των διδακτικών ωρών, από τις 8.30 έως τις 12.30 και ημερών για τις οποίες θα προσυνεννοηθούν οι ελεγκτές Ιατροί με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων του Δήμου.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί έπειτα από σχετική έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και με την ενυπόγραφη δήλωση των γονέων των μαθητών.

 

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Print Friendly, PDF & Email