ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

dimarxos@oraiokastro.gr

22 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου στο δήμο Ωραιοκάστρου

Με κάθε επισημότητα θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις ενότητες του δήμου Ωραιοκάστρου οι εκδηλώσεις μνήμης της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι παρελάσεις θα γίνουν χωρίς τις εξέδρες με τη δημοτική αρχή και τους πολίτες να παρακολουθούν την παρέλαση από το πεζοδρόμιο.

«Θα σταθούμε και πάλι δίπλα– δίπλα για να τιμήσουμε τα ιστορικά πρόσωπα, την ιστορική διαδρομή και τον αγώνα τους και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας, που θα παρελάσουν για όλη την κοινωνία του Ωραιοκάστρου. Δεν χρειάζονται εξέδρες επισήμων για τιμήσουμε τους ήρωές μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Στις 10.00 το πρωί της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Θα ακολουθήσει (10.15 π.μ.) εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την τοπική σύμβουλο και εκπαιδευτικό Βάσω Λύσσα. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Ωραιοκάστρου. Η μαθητική παρέλαση ενώπιον της δημοτικής αρχής και των λοιπών επισήμων θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 το πρωί επί της οδού Κομνηνών (κεντρική οδός δημαρχείου).

 

*Σας επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα για όλες τις δημοτικές ενότητες

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Print Friendly, PDF & Email