ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

15 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πληρότητα 100% στα ΚΔΑΠ του δήμου Ωραιοκάστρου

Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Ηλίας Ζιακούλης ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την επιλογή των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) του δήμου μας καθώς υπάρχει πληρότητα 100% στις προσφερθείσες θέσεις. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τη δημοτική ενότητα Πενταλόφου, όπου οι γονείς των παιδιών υποδέχθηκαν με θέρμη την αλλαγή χρήσης του παλαιού δημαρχείου, το οποίο πλέον έχει αποδοθεί στη χρήση για τα ΚΔΑΠ, όπως είχε προαναγγείλει τόσο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Ηλίας Ζιακούλης.

«Άλλη μια υπόσχεση μας παίρνει σάρκα και οστά. Κλείσαμε τα αυτιά μας στις σειρήνες όσων μας καταλόγιζαν κακές προθέσεις με τα γραφεία της ΔΗΚΕΩ και πλέον αποδίδουμε το χώρο για χρήση επ’ ωφελεία της δημοτικής ενότητας Πενταλόφου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

«Θα είμαστε κοντά στα παιδιά και τους γονείς και θα προσπαθούμε διαρκώς να τους προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Ηλίας Ζιακούλης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

kdap pentalofos kdap pentalofou 1 kdap pentalofoy 2

 

Print Friendly, PDF & Email