ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

26 Αυγούστου 2015

Δόθηκε λύση στο πρόβλημα αναμετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος σε Μεσαίο, Ν. Φιλαδέλφεια και Πετρωτό

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου στο πρόβλημα που προς στιγμή δημιουργήθηκε στις περιοχές Μεσαίου, Νέας Φιλαδέλφειας και Πετρωτού σχετικά με τη διακοπή αναμετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος.
Με συντονισμένες ενέργειες του δημάρχου, Αστέριου Γαβότση και ουσιαστικά με μηδενική καθυστέρηση επανήλθε το τηλεοπτικό σήμα στους δέκτες των συγκεκριμένων περιοχών.
«Παρότι το συγκεκριμένο θέμα είναι υπαρκτό εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εμείς ενσκήψαμε πάνω σε αυτό και δώσαμε άμεση λύση. Παράλληλα, γίνονται συντονισμένες προσπάθειες προς την πλευρά της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων) για να υπάρξει μόνιμη λύση αφού ο πάροχος του ψηφιακού σήματος τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον δεν συμπεριλαμβάνει τις εν λόγω περιοχές στον επιχειρησιακό του σχεδιασμό» τονίζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης υποστηρίζοντας ότι η δημοτική αρχή θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας προκειμένου να δίνει λύσεις σε όσα προβλήματα κατά καιρούς δημιουργούνται.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Print Friendly, PDF & Email