ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

 

22 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το σύνθημα- στόχος «Κάθε Δημότης & Αιμοδότης»
πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα

 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του δραστηριοποίησης ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς διοργάνωσαν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 στο δημοτικό κτίριο «Ι. Καποδίστριας» ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου.

 

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε από την κινητή μονάδα αιμοληψίας του τμήματος Αιμοδοσίας του Θεαγενείου συγκεντρώνοντας φιάλες αίματος που θα ενισχύσουν τη δυναμική της Τράπεζας Αίματος του δήμου Ωραιοκάστρου.

 

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης ευχαρίστησε τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση του δήμου τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η αιμοδοσία είναι προσφορά ζωής. «Δίνοντας κανείς αίμα σήμερα, βάζει στη διαθήκη του τη σωτηρία τη δική του, όταν και αν χρειαστεί. Ελπίζουμε τις επόμενες φορές η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη επ’ ωφελεία των συνδημοτών μας», είπε ο κ. Γαβότσης.

 

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν τόνισε ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι πράξη ανθρωπισμού. «Το σύνθημα- στόχος «Κάθε Δημότης & Αιμοδότης» πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ευαισθητοποίηση και την ευγενική προσφορά όλων μας. Χάρη στη δική τους ανιδιοτελή προσφορά, εκατοντάδες συμπολίτες μας μπορούν να σωθούν», ανέφερε.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

 

aimodosia 2016

Print Friendly, PDF & Email