ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

15 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο πρόεδρος του ΣΑΣΘ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου αναφορικά με την αστική συγκοινωνία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ), Γιάννη Παλαιστή.

Ο κ. Γαβότσης συναντήθηκε με τον κ. Παλαιστή στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου παρουσία μελών της διοίκησης και στενών συνεργατών και των δύο πλευρών και συζήτησε μαζί του τη δυνατότητα ανάπτυξης ενδοδημοτικής συγκοινωνίας στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου αλλά και πιθανές λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Ο κ. Παλαιστής από την πλευρά του αναφέρθηκε στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) που εκπόνησε το ΣΑΣΘ (μέσω του προγράμματος ATTAC) και ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου να καταθέσει τις δικές της προτάσεις σε ζητήματα αστικών συγκοινωνιών, προκειμένου να ληφθούν υπ’ όψιν στο σχεδιασμό του ΣΑΣΘ για το 2016.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

gabotshs palaisths

Print Friendly, PDF & Email