ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

13 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών
στο δήμο Ωραιοκάστρου

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του έργου της επίγειας καταπολέμησης κουνουπιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί στο δήμο Ωραιοκάστρου.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν ψεκασμοί στα φρεάτια των περιοχών Ωραιοκάστρου και Παλαιοκάστρου ενώ την Παρασκευή 17 Ιουλίου τα συνεργεία θα βρίσκονται από τις 7 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας, στις περιοχές του Δρυμού, της Λητής και του Μελισσοχωρίου και στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας, στις περιοχές του Μεσαίου, του Πετρωτού και του Μονολόφου για τον έλεγχο των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών που βρίσκονται στις αυλές των σπιτιών.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός βόθρων ή στάσιμων υδάτων και δεν εγκυμονούν κανέναν απολύτως κίνδυνο για ανθρώπους, κατοικίδια ή άλλους οργανισμούς πλην των προνυμφών κουνουπιών.
Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση στον αριθμό 800 11 244 24, προκειμένου να παρέχονται πληροφορίες και να αναφέρονται τοπικά προβλήματα όχλησης κουνουπιών. Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Print Friendly, PDF & Email