ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

 

12 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Μύρισε» Χριστούγεννα στο δήμο Ωραιοκάστρου

με την εντυπωσιακή φωταγώγηση του δένδρου
Μάγεψε το κοινό ο Δημήτρης Μπάσης

 

Με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση να δίνει το έναυσμα στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά που είχαν γεμίσει τον αύλειο χώρο του Κονταξοπουλείου Αθλητικού Κέντρου για την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, ξεκίνησαν χθες το βράδυ οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

 

Στο πλαίσιο της χριστουγεννιάτικης γιορτής «Αγγέλων Έλευσις» και σε γιορτινή διάθεση πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη φωταγώγηση από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου και τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πέτρο Αταμιάν. Ο κ. Γαβότσης, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε όσους μόχθησαν για να στηθεί το εορταστικό πρόγραμμα του δήμου καθώς και ο όμορφος στολισμός, έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους τονίζοντας ότι: «Προσπαθούμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε και νομίζω ότι οι φετινές εκδηλώσεις, δείχνουν ότι τα καταφέρνουμε. Στόχος μας “να φέρουμε το χαμόγελο στα παιδιά, αλλά και όλους τους πολίτες του δήμου που το έχουν ανάγκη”. Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους».

 

Από νωρίς το απόγευμα εκατοντάδες παιδιά συνάντησαν τον Άη Βασίλη με τα ξωτικά του, ξυλοπόδαρους και ανιματέρ, οι οποίοι διασκέδασαν τους μικρούς μας φίλους ενώ εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Πενταλόφου και της Νεοχωρούδας και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 1ου, 3ου και 5ου νηπιαγωγείου Ωραιοκάστρου και του 2ου νηπιαγωγείου Γαλήνης κέρασαν ζεστό τσάι, κρασί και διάφορα παραδοσιακά εδέσματα ενώ συνέβαλαν τα μέγιστα για να δημιουργηθεί αυτή η μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Ακολούθησε η μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση και τη 40μελή ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών του δήμου Δίου με μαέστρο τον Νίκο Πατρή, οι οποίοι μάγεψαν το κοινό, που κατέκλυσε το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Ο γνωστός καλλιτέχνης ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους οι οποίοι γλέντησαν με την ψυχή τους. Να σημειωθεί ότι την παρουσίαση της βραδιάς είχε αναλάβει η σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας ενηλίκων του δήμου, Νέλλυ Δελή ενώ η φιλαρμονική του δήμου έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

 

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Πέτρος Αταμιάν θέλησε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες σε όσους παρευρέθησαν στην όμορφη γιορτή, στους συμμετέχοντες πολιτιστικούς συλλόγους και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του και την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου τονίζοντας ότι «ο πολιτισμός και η κοινωνική πολιτική παραμένει στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής». «Για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύεται πως με αγάπη, μεράκι και εθελοντισμό μεταδίδουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων στα παιδιά μας και τους μαθαίνουμε να δημιουργούν με γνώμονα την αγάπη. Το δυναμικό παρών που έδωσε ο κόσμος μας απέδειξε ότι μέχρι και το Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο είναι μικρό», συμπλήρωσε ο κ. Αταμιάν.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

mpashs1 mpashs2 mpashs3 mpashs4

Print Friendly, PDF & Email