ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

22 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δέσμευση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
για συμπαράσταση και αρωγή στους πλημμυροπαθείς
του δήμου Ωραιοκάστρου

Τα σημεία όπου υπήρξαν σοβαρά προβλήματα από τη σφοδρή νεροποντή που έπληξε το Ωραιόκαστρο την περασμένη Πέμπτη επισκέφθηκαν το πρωί της Κυριακής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Φάμελλος και Λίτσα Αμμανατίδου. Οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι συνοδευόμενοι από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση και στελέχη της δημοτικής αρχής βρέθηκαν στα ρέματα, τα οποία υπερχείλισαν με αποτέλεσμα μεγάλος όγκος νερού να οδηγηθεί ανεξέλεγκτα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, δημιουργώντας μεγάλες ζημιές.

Ο κ. Γαβότσης ενημέρωσε τους δύο βουλευτές για τις ενέργειες που προέβη ο δήμος για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων καθώς και για την προοπτική ανακούφισης των πληγεισών οικογενειών. «Θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο προκειμένου οι συμπολίτες μας να τύχουν άμεσης βοήθειας ώστε στο συντομότερο χρονικό διάστημα να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφών που υπέστησαν» δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Από την πλευρά τους, οι δυο βουλευτές υποσχέθηκαν την αμέριστη συμπαράστασή τους αναδεικνύοντας τον επείγοντα χαρακτήρα του προβλήματος με κατάθεση σχετικών προτάσεων στη Βουλή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά στους δημότες δηλώνοντας την άμεση και αμέριστη συμπαράστασή της, ενώ έγιναν και όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

Print Friendly, PDF & Email