ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

 

30 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστέριος Γαβότσης: «Κερδίσαμε τη μάχη με τον χιονιά»

 

Απόλυτα έτοιμος αποδείχτηκε ο δήμος Ωραιοκάστρου στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, που έπληξε πολλές περιοχές της χώρας. Ο σχεδιασμός της διοίκησης μπήκε σε εφαρμογή από το βράδυ της Δευτέρας. Η κινητοποίηση των συνεργείων του δήμου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση υπήρξε άμεση και αποτελεσματική. Εκχιονιστικά οχήματα και άλλα μηχανήματα έδωσαν τη μάχη κόντρα στο χιονιά, ανοίγοντας τους δρόμους και ρίχνοντας εκατοντάδες τόνους αλάτι.

 

Όλο το κεντρικό αλλά και το δευτερεύον οδικό δίκτυο παρέμεινε ανοικτό και όλοι οι δημότες μας κυκλοφόρησαν με ασφάλεια δίχως να χρειαστούν αλυσίδες. Ενώ σήμερα, τα περισσότερα σχολεία του δήμου λειτούργησαν κανονικά, καθώς η πρόσβαση σε αυτά ήταν ομαλή, με εξαίρεση το 1ο και το 2ο λύκειο Ωραιοκάστρου, το 1ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου και τον παιδικό σταθμό στο Μελισσοχώρι.

 

«Ο δήμος μας έδωσε εξετάσεις κόντρα στην κακοκαιρία και το χιονιά και τις πέρασε με απόλυτη επιτυχία, αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει οργάνωση και προετοιμασία μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας απέναντι στον πολίτη.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου στο δήμο αλλά και σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι εργάστηκαν νυχθημερόν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

f1 xionia

Print Friendly, PDF & Email