Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δέματα αλληλεγγύης και αγάπης από το δήμο Ωραιοκάστρου

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο δήμος Ωραιοκάστρου. Σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς μοίρασε σακούλες με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 160 οικογένειες του διευρυμένου δήμου, που βιώνουν δύσκολες στιγμές λόγω οικονομικής κρίσης.Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν μέσω δωρεών από διάφορες επιχειρήσεις τις οποίες η διοίκηση του δήμου ευχαριστεί και μοιράστηκαν πριν τις 16 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα δράσης της αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, που απαρτίζεται από 15 άτομα, κοινωνικούς λειτουργούς και εθελοντές, είχε φροντίσει εγκαίρως για τον προγραμματισμό και την οργάνωση της διανομής των «δεμάτων αγάπης», με αποτέλεσμα οι συμπολίτες μας να προμηθευτούν τις σακούλες χωρίς ταλαιπωρία. Μάλιστα στις δημοτικές ενότητες Καλλιθέας και Μυγδονίας οι σακούλες τροφίμων μεταφέρθηκαν στα δημοτικά καταστήματα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.

«Πρέπει να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας, οι οποίοι μας έχουν απόλυτη ανάγκη όχι μόνο την περίοδο των εορτών αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για το λόγο αυτό ο δήμος Ωραιοκάστρου από εδώ και πέρα θα δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του μοιράζοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες, που μαστίζονται από την οικονομική κρίση σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι δύο φορές τον χρόνο, όπως γινόταν μέχρι τώρα», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν, ο οποίος θέλησε παράλληλα να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της δράσης, τις επιχειρήσεις, τους εθελοντές, τους κοινωνικούς λειτουργούς αλλά και τους εργαζόμενους του δήμου για τη βοήθειά τους.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων

f1        f2

 

Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν:

 

ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ

ΦΑΙΔΩΝ ΑΕ

ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΕ

ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΑΕ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ

ΕΥΡΩΚΤΕΟ ΑΕ

P&G ΜΕΠΕ    

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ ΕΛ. ΖΥΜΕΣ ΑΕΒΕ

HELLENIC CATERING AE

CRETA FARM ΑΒΕΕ

ELBISCO ΑΕ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΕ

ΙΩΝΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΑΕ

ΤΣΑΚΙΡΗΣ FAMILY AE

ΑΥΓΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΕ

ΒΙΟΚΟΤ ΑΕ

ΑΦΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ

ΠΑΝΤΕ ΑΕ

ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

ΤΕΡΖΗ ΑΕ

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΥΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

ΤΙΤΑΝ ΑΕ

INTERBETON AE

 

 

Print Friendly, PDF & Email