ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

17 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση ενημέρωσης για την νέα ΚΑΠ στη Λητή

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα από την αντιδημαρχία Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η 2η ενημερωτική εκδήλωση για την Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) 2014-2020 που προωθείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στην αίθουσα του δημοτικού καταστήματος Λητής.

Ο αντιδήμαρχος Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Καλλιθέας, Θωμάς Δίγκαλης χαιρέτισε την εκδήλωση, πεπεισμένος πως τέτοιες εκδηλώσεις βοηθούν τον αγροτικό κόσμο να είναι εγγύτερα στις εξελίξεις, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόθεση της διοίκησης του δήμου να βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων της περιοχής.
Το παρών έδωσε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Αγροτικής Οικονομίας, Γερακίνα Μπισμπινά, η οποία τόνισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της θα σταθεί δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους, προκειμένου να τους βοηθήσει στην κατανόηση του νέου πλαισίου της ΚΑΠ 2014-2020.
Ακολούθησε ενημέρωση από τους υπευθύνους της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής ΠΕ Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε ερωτήσεις.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

kap 1 kap 2

Print Friendly, PDF & Email