ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

15 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δύναμη αγάπης και αλληλεγγύης στην εθελοντική αιμοδοσία του δήμου Ωραιοκάστρου

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών του Ωραιοκάστρου οι οποίοι έδωσαν το παρών στην εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποίησε ο δήμος και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του δήμου στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων – δημοτών της πόλης.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τις 10:00 έως τις 13:00 στο δημοτικό κτίριο «Ιωάννης Καποδίστριας» – ΚΑΠΗ Ωραιοκάστρου με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θεαγενείου Νοσοκομείου.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν μετά το πέρας της αιμοδοσίας απηύθυνε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη θερμή ανταπόκρισή τους, αλλά και την ανεκτίμητη προσφορά τους. «Εκ μέρους της δημοτικής αρχής θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Θεαγενείου Νοσοκομείου, που με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης προσέφερε τις υπηρεσίες του στο δήμο μας. Όπως επίσης, ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες-αιμοδότες που στήριξαν ανιδιοτελώς αυτή μας την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Για μια ακόμη φορά οι πολίτες του Ωραιοκάστρου απέδειξαν με έμπρακτο τρόπο την αλληλεγγύη και την ευαισθησία τους στο συνάνθρωπό μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αταμιάν. Και κατέληξε: «Καλούμε τους εθελοντές να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα για να καλύπτουμε τις ανάγκες της πόλης μας και να στηρίζουν την προσπάθειά μας για την ενημέρωση και τη διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος».

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

aimodosia 1 aimodosia 2 aimodosia 3 aimodosia 4 aimodosia 5

Print Friendly, PDF & Email