ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
dimarxos@oraiokastro.gr

08 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύντομα και πάλι το κολυμβητήριο στη διάθεση των δημοτών

Υπόνοιες για δολιοφθορά εκφράζει η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου αναφορικά με το πρόβλημα που προέκυψε στο δημοτικό κολυμβητήριο, το οποίο από χθες παραμένει κλειστό. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΩ, Ηλία Ζιακούλη, στην πισίνα βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αγνώστου περιεχομένου, καθώς δεν υπάρχουν οι σχετικές ετικέτες.
Σήμερα νωρίς το πρωί η διοίκηση της ΔΗΚΕΩ κάλεσε χημικό, ο οποίος πραγματοποίησε τις απαραίτητες χημικές αναλύσεις και έδωσε σχετικές οδηγίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Σύμφωνα με τον χημικό, το περιεχόμενο των μπουκαλιών αυτό προκάλεσε χημικές αντιδράσεις με αποτέλεσμα να επέλθει η καταστροφή της χλωρίωσης της πισίνας και να υπάρχει αυτό το πράσινο χρώμα στο νερό.
«Είμαστε από την πρώτη στιγμή ενήμεροι του προβλήματος και για το λόγο αυτό αποφασίσαμε και το άμεσο κλείσιμο του κολυμβητηρίου. Μετά τις οδηγίες που μας δόθηκαν από τον υπεύθυνο χημικό, προχωρήσαμε στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της ποιότητας του νερού της πισίνας ώστε να δοθεί και πάλι προς χρήση στους δημότες του διευρυμένου δήμου μας. Θα πρέπει όλοι να ξέρουν ότι για εμάς προέχει η ασφάλεια των χρηστών του κολυμβητηρίου και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε», αναφέρει ο κ. Ζιακούλης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

KOLYMBHTHRIO

Print Friendly, PDF & Email