ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γκρουπ από τον δήμο Ωραιοκάστρου θα ανοίξει την καρναβαλική παρέλαση της Ξάνθης την ερχόμενη Κυριακή

Το 3ο δημοτικό σχολείο 5ο Καρναβάλι Ωραιοκάστρου Ωραιοκάστρου και το νηπιαγωγείο και δημοτικό σχολείο Πενταλόφου κέρδισαν το πρώτο βραβείο στο. Οι δύο ομάδες, που επιλέχθηκαν από τριμελή επιτροπή αποτελούμενη από εκπρόσωπο του δήμου Ξάνθης, του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου και της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Ωραιοκάστρου, την ερχόμενη Κυριακή θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη, προκειμένου να λάβουν μέρος στη μεγάλη παρέλαση που διοργανώνεται για 51η χρονιά και να ανοίξουν τη φετινή διοργάνωση.

Χθες, αντιπροσωπεία από την ακριτική πόλη παρέλασε πρώτη στην Καρναβαλική Παρέλαση και έδωσε τον δικό της παλμό στη διοργάνωση του δήμου Ωραιοκάστρου, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου και τον δήμο Ξάνθης. Εκατοντάδες παιδιά, γονείς, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι αλλά και φορείς της πόλης παρέλασαν στους κεντρικούς δρόμους του Ωραιοκάστρου σκορπίζοντας κέφι και χαρά. «Ήταν μια φαντασμαγορική γιορτή για το δήμο μας. Για μια ακόμη χρονιά οι δημότες μας αγκάλιασαν την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να προσφέρει χαρά στους μικρούς και μεγάλους συνδημότες μας αλλά και να βοηθήσει στην τόνωση της τοπικής αγοράς. Στόχος μας βέβαια είναι ο δήμος να οριστεί πλέον ως καρναβαλικός προορισμός για τον νομό Θεσσαλονίκης, ο οποίος στερείται ενός τέτοιου θεσμού», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Πέτρος Αταμιάν θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στην Καρναβαλική Παρέλαση, τους συμπολίτες μας που παρακολούθησαν τη φετινή διοργάνωση αλλά και όλους τους επισκέπτες που έδωσαν το παρών στη μεγάλη αυτή γιορτή για το δήμο μας.
Οι ομάδες που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω:
1ο δημοτικό σχολείο και 2ο νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου
Δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο
3ο δημοτικό σχολείο
2ο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Ωραιοκάστρου
3ο γυμνάσιο
Μαθητές από γυμνάσιο του Ωραιοκάστρου
Α.Σ. Ωραιοκάστρου και Sports club
Μορφωτική Πολιτιστική Κίνηση Νέων Μελισσοχωρίου
Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων
Πολιτιστικός Σύλλογος Λητής
Κεραυνός Ωραιοκάστρου
Φροντιστήρια Κουφουνάκη
ΘΕΣσαλσοΝΙΚΗ
Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων του δήμου Ωραιοκάστρου
Παγοδρόμιο
Μεγάλη παρέα
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ομάδα από το δήμο Ξάνθης και συγκεκριμένα στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Κατασκηνωτές» και στον σύλλογο Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα», στην Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ωραιοκάστρου (ΟΜΑΚ) καθώς επίσης στην Ιντερσαλόνικα.
                                                                                            Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
                                                                                                      και δημοσίων σχέσεων

 

karnavali

Print Friendly, PDF & Email