ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

dimarxos@oraiokastro.gr

05 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Αγγέλων Έλευσις 2016» – Φέτος θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα με τον Δημήτρη Μπάση

Ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς διοργανώνουν, για ακόμη μία χρονιά, την χριστουγεννιάτικη γιορτή «Αγγέλων Έλευσις». Η αυλαία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων ανοίγει την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο χώρο του Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου και μια μεγάλη συναυλία με τον γνωστό καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση και τη 40μελή ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών του δήμου Δίου.

Η φωταγώγηση του δέντρου θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση και τον γνωστό καλλιτέχνη Δημήτρη Μπάση. Νωρίτερα, στις 17.00, στον αύλειο χώρο του Κονταξοπούλειου Αθλητικού Κέντρου τα παιδιά θα συναντήσουν τον Άη Βασίλη με τα ξωτικά του, ξυλοπόδαρους και ανιματέρ, οι οποίοι θα διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους ενώ εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του δήμου μας θα κερνάνε ζεστό τσάι, κρασί και διάφορα εδέσματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πόλη «φοράει» ήδη τα καλά της. Ο στολισμός της, ο οποίος στοχεύει στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ενώ έχει προγραμματιστεί μια ακόμη εορταστική εκδήλωση σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου και τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου την προπαραμονή των Χριστουγέννων στην κεντρική αγορά της πόλης διοργανώνοντας τη «Λευκή Νύχτα» από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ με τα καταστήματα του Ωραιοκάστρου να παραμένουν ανοικτά έως εκείνη την ώρα.

 f1    f2

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

και δημοσίων σχέσεων

Print Friendly, PDF & Email