Δελτία Τύπου 2017

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

18 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Γονείς, ο καθρέφτης των παιδιών» το θέμα της εισήγησης του Λαϊκού Πανεπιστημίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017 στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη εισήγηση του Λαϊκού Πανεπιστημίου που συνδιοργανώνει ο δήμος Ωραιοκάστρου με τον Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης». Το θέμα της εισήγησης είναι: «Γονείς, ο καθρέφτης των παιδιών» με εισηγήτρια την πρόεδρο του συλλόγου γονέων με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες Βορ. Ελλάδας, Γεωργία Μπάρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα μαθήματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα για ένα τρίωρο (από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ) στο κτίριο «Παύλος Μελάς» στο Παλαιόκαστρο. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους δημότες στους οποίους, με την ολοκλήρωση των εξαμήνων θα χορηγηθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης ενώ δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων