Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                                                                            Δευτέρα 21.12.2015
                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστ. Γαβότσης: «Ακολουθούμε πιστά τις εντολές της γνήσιας λαϊκής έκφρασης της τοπικής κοινωνίας»

Η κοινωνία του Δρυμού με τη μαζική συμμετοχή της στη διαδικασία της λαϊκής ψηφοφορίας, που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, εξέφρασε με τον πιο πανηγυρικό τρόπο τη βούληση να προχωρήσει η εκμίσθωση των 85.448 μέτρων στην ΤΙΤΑΝ Α.Ε προκειμένου η εταιρεία να αντλήσει από το συγκεκριμένο χώρο (Ντεβέ Καράν), όπου βρίσκεται το λατομείο μεγαλύτερες ποσότητες πρώτης ύλης (αδρανή υλικά) για την παραγωγή τσιμέντου.

Περίπου 600 κάτοικοι του Δρυμού προσήλθαν στις κάλπες και με τη θετική ψήφο του 81.9% εξ αυτών στην ουσία εξουσιοδοτούν την κεντρική διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου να προβεί στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης μίσθωσης. Γνώμονας για αυτή τη συντριπτική πλειοψηφία στάθηκε όχι μόνο η προοπτική της συνέχισης της απασχόλησης των κατοίκων του Δρυμού στη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλά και τα εύλογα ανταποδοτικά οφέλη που αφορούν αποκλειστικά τη δημοτική κοινότητα του Δρυμού.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα κοινωφελή αυτά έργα θα είναι ένα πολυδύναμο πνευματικό κέντρο και κοιμητήρια. Η υλοποίηση των έργων αυτών θα αρχίσει με τη σύναψη της συμφωνίας και δεν σχετίζονται με τα μισθώματα που θα λαμβάνει κανονικά ο δήμος για όσο χρόνο διαρκέσει η μίσθωση.

Το αποτέλεσμα της χθεσινής διαδικασίας αποτελεί μια ηχηρή απάντηση σε όλες τις κακόβουλες διαδόσεις που διακινήθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα και ουσιαστικά επικυρώνουν την βασική τοποθέτηση της διοίκησης πάνω στο θέμα αυτό.

«Σεβόμαστε και ακολουθούμε πιστά τις εντολές της γνήσιας λαϊκής έκφρασης της τοπικής κοινωνίας, αποδεικνύοντας στην πράξη την εκπλήρωση των προεκλογικών μας δεσμεύσεων ότι σε κάθε περίπτωση θα λειτουργούμε δημοκρατικά και σε όφελος των δημοτών μας. Θα πρέπει μάλιστα να σημειώσω ότι τα οποιαδήποτε ανταποδοτικά οφέλη θα προορίζονται επ' ωφελεία του εκάστοτε δημοτικού διαμερίσματος, το οποίο θα υφίσταται την οποιαδήποτε επιβάρυνση», δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

                                                                                                  Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
                                                                                                  και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

POSTER MOSQUITOES

doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner