Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Δευτέρα 14.12.2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραδόθηκε προς χρήση το Κονταξοπούλειο
δημοτικό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου

 

Εντός των προθεσμιών παραδόθηκε προς χρήση το Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου μετά τις εργασίες αντικατάστασης όλων των ενεργοβόρων στοιχείων του στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Περιβάλλον - Αειφόρος Ανάπτυξη».
Κατά τη διάρκεια των εργασιών έγινε προσθήκη θερμομόνωσης στην οροφή και αντικατάσταση παλαιών παραθύρων, θυρών, κουφωμάτων και υαλοπινάκων και εγκατάσταση συστημάτων ΑΠΕ για την κάλυψη θερμικών φορτίων: θερμικό ηλιακό σύστημα για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Η συνολική εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται μετά την ενεργειακή αναβάθμιση ανέρχεται σε 25,3%.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού 421.130.25 ευρώ έγινε κατά 380.000 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» και κατά 41.130.25 ευρώ από ιδίους πόρους του δήμου Ωραιοκάστρου. Μάλιστα, η παραπάνω έγκριση του υπουργείου είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών της δημοτικής αρχής και ειδικότερα του δημάρχου, Αστέριου Γαβότση, ο οποίος σε τρεις συνεχόμενες επισκέψεις του στο συγκεκριμένο υπουργείο είχε αποσπάσει την καταρχήν συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων για την ευόδωση του έργου.

«Ένα ακόμη έργο πνοής ολοκληρώθηκε. Το Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο απέκτησε πλέον νέα όψη περιορίζοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο την κατανάλωση ενέργειας για τη λειτουργία του. Εκμεταλλευόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε χρηματοδοτούμενο έργο από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδίδουμε στην κοινωνία του δήμου μας σύγχρονες εγκαταστάσεις και ελαχιστοποιούμε το κόστος λειτουργίας τους» τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης υποστηρίζοντας ότι η δημοτική αρχή δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειές της για τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες μας.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

 

 

kontaksopolio erga 2015

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

POSTER MOSQUITOES

doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner