Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πέμπτη 29.10.2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τοποθετούνται μεταλλικοί πάσσαλοι για την αποτροπή στάθμευσης οχημάτων επάνω στα πεζοδρόμια


Ξεκίνησε η τοποθέτηση μεταλλικών πασσάλων σε πεζοδρόμια από την αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου μας. Από νωρίς το πρωί συνεργείο τεχνιτών με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Μυγδονίας, Ευάγγελο Καραστερίου τοποθετεί μεταλλικούς πασσάλους, οι οποίοι στόχο έχουν την αποτροπή παράνομης στάθμευσης οχημάτων επάνω στα πεζοδρόμια, καθώς και την αποτροπή εγκλωβισμού λεωφορείων του ΟΑΣΘ.
«Συνεχίζουμε σήμερα τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για μια ευπρόσωπη κατάσταση καταρχήν στις κεντρικές αρτηρίες του Ωραιοκάστρου και συγκεκριμένα στις οδούς Κομνηνών, 25ης Μαρτίου, Διγενή Ακρίτα, Ζακύνθου κτλ.. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τοποθέτηση και στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες του διευρυμένου δήμου μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφαλούς διέλευσης πεζών επάνω στα πεζοδρόμια και ανεμπόδιστης κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος. Σύμφωνα με τον κ. Καραστερίου, οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής δεν θα σταματήσουν εδώ αλλά θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό.


Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

 

kolonakia1   kolonakia2

1135-covid-19
efpatheis-covid-19
oie FKStbjgdSzfD
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner