Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

15 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πληρότητα 100% στα ΚΔΑΠ του δήμου Ωραιοκάστρου


Η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Ηλίας Ζιακούλης ευχαριστούν θερμά τους γονείς για την επιλογή των ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) του δήμου μας καθώς υπάρχει πληρότητα 100% στις προσφερθείσες θέσεις. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει για τη δημοτική ενότητα Πενταλόφου, όπου οι γονείς των παιδιών υποδέχθηκαν με θέρμη την αλλαγή χρήσης του παλαιού δημαρχείου, το οποίο πλέον έχει αποδοθεί στη χρήση για τα ΚΔΑΠ, όπως είχε προαναγγείλει τόσο ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, όσο και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Ηλίας Ζιακούλης.

«Άλλη μια υπόσχεση μας παίρνει σάρκα και οστά. Κλείσαμε τα αυτιά μας στις σειρήνες όσων μας καταλόγιζαν κακές προθέσεις με τα γραφεία της ΔΗΚΕΩ και πλέον αποδίδουμε το χώρο για χρήση επ' ωφελεία της δημοτικής ενότητας Πενταλόφου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

«Θα είμαστε κοντά στα παιδιά και τους γονείς και θα προσπαθούμε διαρκώς να τους προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Ηλίας Ζιακούλης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

kdap pentalofos kdap pentalofou 1 kdap pentalofoy 2

 

1135-covid-19
efpatheis-covid-19
oie FKStbjgdSzfD
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner