Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

11 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστέριος Γαβότσης: «Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε
σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων»

 

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμών στο 1ο δημοτικό σχολείο Παλαιοκάστρου, στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου, στο 2ο γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, στο 5ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου (συγκρότημα Σκάρας) και στο 5ο γυμνάσιο (συγκρότημα Σκάρας).

Στον χαιρετισμό του ο κ. Γαβότσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι προτεραιότητα της διοίκησης του δήμου είναι η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της σχολικής κοινότητας. «Προτεραιότητα μας θα εξακολουθήσει να είναι η συνεχής προσπάθεια να δημιουργήσουμε το καλύτερο περιβάλλον και τις ιδανικότερες συνθήκες, μέσα στις οποίες θα φοιτούν όλοι οι μαθητές του διευρυμένου δήμου μας. Θα είμαστε διαρκώς παρόντες δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι διευθυντές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι σύλλογοι γονέων-κηδεμόνων και οι σχολικές επιτροπές, ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη λειτουργία των σχολείων», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.
«Οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εύχομαι από καρδιάς δημιουργική χρονιά και επιτυχίες σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς», κατέληξε.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

agiasmos 2015 agiasmos1 2015

1135-covid-19
efpatheis-covid-19
oie FKStbjgdSzfD
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner