Δελτία Τύπου 2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

26 Αυγούστου 2015

Ευχές Αστ. Γαβότση στους μαθητές και μαθήτριες για την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας

Τις ευχές του για καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου που πέτυχαν την είσοδό τους στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας εκφράζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.


«Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ολοκληρώνοντας μια προσπάθεια χρόνων στις αίθουσες διδασκαλίας. Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων αυτών των χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας εύχομαι να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στον νέο κύκλο σπουδών σας και να πετύχετε τους στόχους σας.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες σας συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στην επιτυχία σας.
Όσο για εσάς που δεν πετύχατε την εισαγωγή σας σε κάποια σχολή, δεν πρέπει να απογοητευτείτε αλλά με περισσότερη επιμονή να διεκδικήσετε τους στόχους σας. Είμαι βέβαιος ότι με πίστη στον εαυτό σας, θα τα καταφέρετε. Η ζωή σας μόλις αρχίζει. Στο μέλλον θα έχετε πολλές ακόμη ευκαιρίες».

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

POSTER MOSQUITOES

doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner