Δελτία Τύπου 2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

12 Αυγούστου 2015

Αστ. Γαβότσης: «Θα προβούμε σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης»

Πρόβλημα με τη σταθερότητα και τη στατικότητα του τοιχίου περίφραξης πρόεκυψε στο Κονταξοπούλειο δημοτικό γυμναστήριο. Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μ. Μερκούρη και Γαβρά - επί της οδού Μ. Μερκούρη - το τοιχίο της περίφραξης πήρε κλίση προς την εσωτερική πλευρά του αύλειου χώρου. Η κλίση που παρουσίασε το συγκεκριμένο τοιχίο οφείλεται στο ότι επί σειρά πολλών ετών δεν έγινε καμία προσπάθεια συντήρησης, πολύ δε περισσότερο, αντιμετώπισης του προβλήματος.

Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το πρόβλημα κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου μετέβη επιτόπου για αυτοψία ενώ τοποθετήθηκε ταινία ασφαλείας που περιόρισε την πρόσβαση τόσο εξωτερικά, όσο κι εσωτερικά του αύλειου χώρου του Κονταξοπουλείου.

«Δεν είμαστε επ' ουδενί διατεθειμένοι να διακινδυνεύσουμε τη σωματική ακεραιότητα των συμπολιτών μας. Θα προβούμε σε όλες τις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης. Είναι υποχρέωση μας τόσο έναντι των συμπολιτών μας, όσο και έναντι της διαφύλαξης της δημοτικής μας περιουσίας» δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, τονίζοντας ότι σε νεκρό χρόνο θα συνταχθεί μελέτη για την αποκατάσταση της βλάβης.

f1   f2

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

POSTER MOSQUITOES

doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner