Δελτία Τύπου 2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3 Αυγούστου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση με τους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Κορδελιού – Ευόσμου και Δέλτα ζητά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Επιστολές με τις οποίες ζητά να καθοριστεί μια κοινή συνάντηση αναφορικά με το ζήτημα των διοδίων στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στον κόμβο Κ-3 απέστειλε στους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Κορδελιού Ευόσμου και Δέλτα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
Στην επιστολή του ο κ. Γαβότσης ενημερώνει τους συναδέλφους του για την πρόσφατη επίσκεψή του στα γραφεία της Εγνατίας Οδού, όπου του γνωστοποιήθηκε από τους εκπροσώπους της ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκατάστασης σταθμού διοδίων στην είσοδο και έξοδο του κόμβου Κ-3 της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

«Όπως προβλέπει ο σχεδιασμός, και εφόσον υλοποιηθεί η μελέτη, ο πολίτης του Ωραιοκάστρου θα πρέπει να περνάει από διόδια για να εισέλθει και εξέλθει στην Εγνατία Οδό. Καθώς θεωρώ ότι πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας που αφορά τόσο το δήμο Ωραιοκάστρου, όσο και τους όμορους δήμους σε καλώ σε συνάντηση στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου σε ημέρα και ώρα που θα καθορίσουμε από κοινού προκειμένου να συζητήσουμε το ενδεχόμενο αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Γαβότσης, ο οποίος σημειώνει ότι ο συγκεκριμένος σταθμός παρέμενε στα συρτάρια λόγω των προτεραιοτήτων που είχαν δοθεί στους άλλους σταθμούς του κλειστού αυτοκινητόδρομου που διασχίζει τη Βόρεια Ελλάδα και των αντιδράσεων που είχαν εκδηλωθεί για τον αριθμό τους.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κ. Γαβότση στα γραφεία της Εγνατίας Οδού συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου, όπως η κατασκευή του κόμβου Κ-3, η γέφυρα της εισόδου της Μυγδονίας, η ασφαλτόστρωση του παράδρομου της Εγνατίας και η αντιμετώπιση πλημμυρικών καταστάσεων σε όλες τις τοπικές κοινότητες του δήμου.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

banner diktio alpha

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner