Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

15 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο πρόεδρος του ΣΑΣΘ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημότες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου αναφορικά με την αστική συγκοινωνία συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ), Γιάννη Παλαιστή.

Ο κ. Γαβότσης συναντήθηκε με τον κ. Παλαιστή στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου παρουσία μελών της διοίκησης και στενών συνεργατών και των δύο πλευρών και συζήτησε μαζί του τη δυνατότητα ανάπτυξης ενδοδημοτικής συγκοινωνίας στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου αλλά και πιθανές λύσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.
Ο κ. Παλαιστής από την πλευρά του αναφέρθηκε στο Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) που εκπόνησε το ΣΑΣΘ (μέσω του προγράμματος ATTAC) και ζήτησε από τη διοίκηση του δήμου να καταθέσει τις δικές της προτάσεις σε ζητήματα αστικών συγκοινωνιών, προκειμένου να ληφθούν υπ' όψιν στο σχεδιασμό του ΣΑΣΘ για το 2016.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

gabotshs palaisths

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

banner diktio alpha

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner