Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

14 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αγωγή του δήμου Ωραιοκάστρου κατά της ΕΥΑΘ Α.Ε.

Πιστή στις δεσμεύσεις της η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση ενός χρονίζοντος προβλήματος. Μετά την άρνηση της ΕΥΑΘ να τηρήσει τα συμφωνηθέντα, στις 9 Ιουλίου 2015 κατατέθηκε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης αγωγή του δήμου Ωραιοκάστρου κατά της ΕΥΑΘ με την οποία ζητά να επιστραφεί το ποσό των 75,69 ευρώ σε κάθε καταναλωτή ύδρευσης, που έχει καταβάλει και τις τρεις δόσεις των 50,75 ευρώ.

Στους καταναλωτές που έχουν καταβάλει τις δύο δόσεις των 50,75 ευρώ θα πρέπει να επιστραφεί το ποσό των 24,94 και σε όσους καταναλωτές έχουν καταβάλει τη μια δόση θα πρέπει η ΕΥΑΘ να τους ζητήσει να καταβάλουν μόνο το ποσό των 25,81 ευρώ. Η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 11 Φεβρουαρίου 2016.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε υπογραφεί σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών, όπου η διοίκηση της ΕΥΑΘ Α.Ε. είχε αναλάβει την υποχρέωση να αποδώσει σε κάθε καταναλωτή το ποσό των 75,69 ευρώ που εισέπραξε ως τέλος σύνδεσης με το δίκτυο ύδρευσης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί μέχρι στιγμής.
«Ευελπιστούμε ότι η δικαιοσύνη θα πράξει τα αναμενόμενα και ότι οι συμπολίτες μας θα μπορέσουν να εισπράξουν το ποσό που τους αναλογεί. Όπως και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο δήμος θα συμπαραστέκεται πάντα στα δίκαια αιτήματα των δημοτών μας», δήλωσε με έμφαση ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.
*Σας επισυνάπτεται το έγγραφο της αγωγής

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

banner diktio alpha

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner