Δελτία Τύπου 2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

8 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ξεκινά τη Δευτέρα το πρόγραμμα «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση μαθητών 5-12 ετών»

Από την ερχόμενη Δευτέρα 13 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015 θα λειτουργήσει το πρόγραμμα «Θερινή Δημιουργική Απασχόληση μαθητών 5-12 ετών». Για την κάλυψη των αναγκών στις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου Ωραιοκάστρου, θα δημιουργηθούν οκτώ τμήματα.
Συγκεκριμένα:
Στη δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου θα λειτουργήσουν πέντε συνολικά τμήματα, δύο τμήματα στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου και τρία τμήματα στο χώρο του 1ου δημοτικού σχολείο Ωραιοκάστρου, στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας θα λειτουργήσουν δύο τμήματα στο χώρο του δημοτικού σχολείου Λητής και στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας ένα τμήμα στο χώρο του δημοτικού σχολείου Νεοχωρούδας.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ωράριο της θερινής απασχόλησης είναι από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα ενώ οι ώρες προσέλευσης 7-9 το πρωί, καθώς στις 9 η πόρτα θα κλειδώνει για λόγους ασφαλείας. Παρακαλούνται οι γονείς να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους το αργότερο πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου.
Στην τσάντα που θα φέρουν τα παιδιά καθημερινά μαζί τους, πρέπει να έχουν ένα καπέλο, αντηλιακό, πρωινό και μεσημεριανό φαγητό. Τα παιδιά δεν φεύγουν μόνα τους από το σχολείο παρά μόνο με τους γονείς τους. Σε περίπτωση που έρθει εκτάκτως κάποιο άλλο άτομο να παραλάβει το παιδί, παρακαλούμε πρώτα να έχει ενημερωθεί το αντίστοιχο σχολείο.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

banner diktio alpha

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner