Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

3 Ιουλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τον νόμο»

Εν όψει της διενέργειας του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου με την υπ' αριθμόν 214/1-7-2015 απόφασή του ομόφωνα καθόρισε τους χώρους αφισοκολλήσεων για την προεκλογική περίοδο, ενεργώντας στα πλαίσια του άρθρου 44 του Π.Δ. 26/2012.

Ως εκ τούτου κάθε απόπειρα ανάρτησης αφισών και εν γένει προεκλογικού υλικού σε δημόσιο χώρο έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τη ληφθείσα ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Κάθε προσπάθεια για παράνομη αφισοκόλληση στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα αντιμετωπιστεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τη διοίκηση του δήμου.

«Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τα νόμιμα και συμφωνηθέντα (ομόφωνη απόφαση δημοτικού συμβουλίου). Κάθε ενέργεια που αντίκειται στη συγκεκριμένη απόφαση θα αντιμετωπίζεται με τον προσήκοντα τρόπο» δήλωσε κατηγορηματικά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

*Σας επισυνάπτεται η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19
efpatheis-covid-19
oie FKStbjgdSzfD
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner