Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

30 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Τιμή για τον δήμο μας η συμμετοχή
του 1ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου
σε έκθεση ζωγραφικής στο Αρχαιολογικό Μουσείο»

Τα θερμά του συγχαρητήρια εκφράζει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης στην εκπαιδευτικό του 1ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου, Μαρία Κουτσανοπούλου και τους μικρούς μαθητές για τη συμμετοχή τους στην έκθεση ζωγραφικής του 1ου νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου, με τίτλο: «Η Ιθάκη του Ξενάκη», η οποία φιλοξενείται στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την έκθεση του Κωνσταντίνου Ξενάκη «HEL(L)AS! Παντού!».

Πρόκειται για ομαδικά έργα νηπίων, εμπνευσμένα από τις δημιουργίες του Κωνσταντίνου Ξενάκη, τα οποία έγιναν με την καθοδήγηση της κα Κουτσανοπούλου στο πλαίσιο του ομότιτλου Πολιτιστικού Προγράμματος. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Νηπιαγωγείου Παλαιοκάστρου μέσα από τις δικές τους καλλιτεχνικές δημιουργίες μάς προσφέρουν ένα ταξίδι, μια νέα περιπλάνηση, με εισιτήριο την παιδική φαντασία και πυξίδα την εικαστική γλώσσα του Κωνσταντίνου Ξενάκη.

«Συγχαρητήρια στην εκπαιδευτικό, Μαρία Κουτσανοπούλου, που με την έμπνευσή της και τη δουλειά της δίνει οράματα και αφορμές δημιουργικής απασχόλησης στα σημερινά νήπια ανοίγοντάς τους δρόμους για την πνευματική τους εξέλιξη. Είναι τιμή για τον δήμο μας και παράδειγμα προς μίμηση προς κάθε κατεύθυνση. Θερμά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι τους μικρούς μαθητές που με προσήλωση αποτύπωσαν στον ζωγραφικό καμβά όσα η δασκάλα τους τους ενέπνευσε», τόνισε ο κ. Γαβότσης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

trigwno zografiki ithaki mystika

1135-covid-19
efpatheis-covid-19
oie FKStbjgdSzfD
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner