Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

23 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προσωρινή μεταστέγαση εκθεμάτων
του Λαογραφικού Μουσείου

Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταφορά των εκθεμάτων του Λαογραφικού Μουσείου Ωραιοκάστρου σε ασφαλή αποθηκευτικό χώρο (της πρώην ΔΗΚΕΩ). Η προσωρινή αυτή μεταστέγαση κρίθηκε αναγκαία ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει εκεί ο παιδικός σταθμός, ο οποίος ήταν εκτός λειτουργίας. Η μεταφορά του παιδικού σταθμού είναι άμεσης ανάγκης καθότι το κτίριο κρίθηκε ακατάλληλο από πλευράς στατικότητας.

Παράλληλα, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επιδιόρθωση του ενός εκ των δύο ελεύθερων κτιρίων της παιδόπολης ώστε στη συνέχεια να μεταφερθούν εκεί τα εκθέματα προκειμένου να επαναλειτουργήσει το Λαογραφικό Μουσείο, εφόσον δεν βρεθεί άλλο καταλληλότερο οίκημα, πλησίον του κέντρου του Ωραιοκάστρου.
«Η επαναλειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου Ωραιοκάστρου θεωρείται για εμάς επιβεβλημένη. Όλη η ιστορία του Ωραιοκάστρου (μέσω φωτογραφιών, ενδυμασιών, αντικειμένων) θα αναδειχθεί με την ανασύσταση και επαναλειτουργία του Λαογραφικού Μουσείου. Είναι για εμάς επιτακτικό καθήκον», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner