Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

21 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου για την εξυπηρέτηση εκατοντάδων γονέων του δήμου

Περισσότερα από 500 πιστοποιητικά γέννησης παιδιών τα οποία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουν να φοιτούν στο νηπιαγωγείο θα σταλούν τις επόμενες ημέρες στους γονείς με πρωτοβουλία του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση.
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όπου εκατοντάδες παιδιά του δήμου θα κληθούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του νηπιαγωγείου και για την αποφυγή της ταλαιπωρίας όλων των γονέων θα αποσταλούν ταχυδρομικώς τα πιστοποιητικά γέννησης των παιδιών, τα οποία συνοδεύονται από επιστολή του κ. Γαβότση με ευχές για καλή σχολική χρονιά και μια δημιουργική εκπαιδευτική σταδιοδρομία.
Να σημειωθεί ότι η ενέργεια αυτή γίνεται για πρώτη φορά στο δήμο μας, στα πλαίσια της προσπάθειας της δημοτικής αρχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών. Μέχρι σήμερα οι γονείς ήταν αναγκασμένοι να έρχονται οι ίδιοι και να ζητούν το πιστοποιητικό γέννησης από την αρμόδια υπηρεσία του δήμου, καθώς για την εγγραφή στο νηπιαγωγείο δεν μπορεί να γίνει αυτεπάγγελτα από τα κατά τόπους σχολεία.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

banner diktio alpha

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner