Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

19 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ευχαριστίες της δημοτικής αρχής
προς τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παλαιοκάστρου

Τις θερμές της ευχαριστίες επιθυμεί να εκφράσει η δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παλαιοκάστρου για την εξαιρετική πρωτοβουλία, όπως τη χαρακτηρίζει, να παραχωρήσει ένα οικόπεδο στο δήμο Ωραιοκάστρου προς αξιοποίησή του.

Συγκεκριμένα, o Αγροτικός Συνεταιρισμός Παλαιοκάστρου στην έκτακτη γενική του συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την παραχώρηση του οικοπέδου που βρίσκεται στην οδό Μακεδονικού Αγώνα 4 στο Παλαιόκαστρο, εμβαδού 1.490 τμ στο δήμο Ωραιοκάστρου προς αξιοποίησή του. Μάλιστα, επιθυμία των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού, όπως εκφράστηκε, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού είναι να μη μείνει αναξιοποίητο και να χρησιμεύσει για τη δημιουργία πλατείας ή χώρου πρασίνου.
Η προσφορά αυτή των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού έγινε αποδεκτή με μεγάλη χαρά από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων, ωστόσο, υπήρξαν και ορισμένες εξαιρέσεις όπως ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος, την ώρα που διαρρηγνύει τα ιμάτια του για το καλό του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου και κατ΄επέκταση των δημοτών του, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου και τη συζήτηση του θέματος εμφανίστηκε ενοχλημένος από την προσφορά του Αγροτικού Συνεταιρισμού. Μάλιστα, φάνηκε αδιάβαστος όταν ισχυρίστηκε ότι το εν λόγω οικόπεδο είχε παραχωρηθεί από το ελληνικό δημόσιο στον συνεταιρισμό αναγκάζοντας τον νομικό σύμβουλο του συνεταιρισμού να αποκαταστήσει την πραγματικότητα λέγοντας ότι το οικόπεδο αγοράστηκε με ιδίους πόρους του συνεταιρισμού. Στο τέλος δε για να «χρυσώσει το χάπι» κατέληξε λέγοντας «κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

agrotikos synetairismos

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

banner diktio alpha

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner