Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

08 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη η συνάντηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου
με τον αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης

Το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, Β. Μωϋσίδη.

Ο κ. Γαβότσης μετά από σχετική τηλεφωνική επικοινωνία θα επισκεφτεί στο γραφείο του στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον κ. Μωϋσίδη προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Ωραιοκάστρου αναφορικά με την ελλιπή αστυνόμευση, λόγω σοβαρών ελλείψεων στο αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου.

Χθες, το μεσημέρι επισκέφθηκε το αστυνομικό τμήμα Ωραιοκάστρου ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου, Ηρακλής Τσακαλίδης, ο οποίος και συναντήθηκε με τον διοικητή του τμήματος, Παύλο Παπαδόπουλο. Ο διοικητής ενημέρωσε τον κ. Τσακαλίδη για τις ελλείψεις του τμήματος, οι οποίες, όπως χαρακτηριστικά είπε, δυσχεραίνουν το έργο τους. Ο αντιδήμαρχος Ωραιοκάστρου υποσχέθηκε αμέριστη συμπαράσταση και τόνισε ότι στη συνάντηση της ερχόμενης Τετάρτης η δημοτική αρχή θα ενημερώσει σχετικά τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

astynomiko tmhma

 
 
open mall 
KK 
interreg logo
astoPanoMou
   koynoypia ggpp
espa
baner d
eso-logo-final
logo -teliko-gram new1
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner