Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

28 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης και επισκευής
του κλειστού γυμναστηρίου Δρυμού

Αλλάζει εικόνα το κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού «Παναγιώτης Α. Νέτσικας», το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά λειτουργικά προβλήματα.

Μετά από σχετική εντολή του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου πραγματοποίησε τεχνική έκθεση στην οποία αναφέρονται οι εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο εν λόγω γυμναστήριο, ώστε αυτό να καταστεί ασφαλής χώρος άθλησης και προπόνησης.
Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθεί καλός καθαρισμός, καθαίρεση ψευδοροφών, αποξήλωση πλαστικών δαπέδων και κατασκευή στρώσεων από κυψελωτό κονιόδεμα για τη μόνωση δωμάτων, ψευδοροφή ανισόπεδη από γυψοσανίδες κ.α. προϋπολογισμού 24.538,50 ευρώ.
«Το κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού, ένα γήπεδο – στολίδι για τον δήμο μας, όπως έχει κατά καιρούς χαρακτηριστεί, τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλειφθεί στην τύχη του χωρίς καμία συντήρηση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες παιδιά να προπονούνται και αν αθλούνται κάτω από άθλιες συνθήκες», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η δημοτική αρχή ενέσκηψε στο πρόβλημα και τις ημέρες αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης και επισκευής του κλειστού γυμναστηρίου Δρυμού. Πιστεύω ότι αμέσως μετά τις εργασίες το γυμναστήριο θα είναι έτοιμο να δεχθεί και πάλι τους αθλητές σε ένα χώρο ασφαλές».

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

gymnasthrio drymou 1 gymnasthrio Drymoy 2 gymnasthrio Drymoy 3 gymnasthrio Drymoy 4

1135-covid-19
efpatheis-covid-19
oie FKStbjgdSzfD
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner