Δελτία Τύπου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυξήθηκαν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

για το δήμο Ωραιοκάστρου

Μετά από αλλεπάλληλες κρούσεις στη διοίκηση του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ) και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) από τη δημοτική αρχή Ωραιοκάστρου επιτεύχθηκε η τροποποίηση των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων από και προς τις δημοτικές κοινότητες του πρώην δήμου Καλλιθέας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της περιοχής.

Με απόφαση του ΣΑΣΘ από την 1η Ιανουαρίου 2015 τροποποιήθηκε το πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 82 που εκτελεί το δρομολόγιο «Θεσσαλονίκη- Νεοχωρούδα» με την προσθήκη δύο ακόμη δρομολογίων με τελικό προορισμό τον Μονόλοφο και ώρες αναχώρησης από τον Τερματικό Σταθμό «ΚΤΕΛ Μακεδονία» τις 8.30 π.μ. και 18.30 μ.μ.

Τα εν λόγω δρομολόγια εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες δημότες μας από τους οικισμούς Ν. Φιλαδέλφεια, Μεσαίο, Πετρωτό και Μονόλοφο.

«Η βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου αποτελούσε προεκλογική μας δέσμευση. Στόχος μας είναι οι δημότες μας να μπορούν να μετακινούνται με ευκολία από και προς τη Θεσσαλονίκη και η απόφαση αυτή του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης είναι ένα πρώτο βήμα. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες για την τροποποίηση των δρομολογίων όχι μόνο της περιοχής του Ωραιοκάστρου αλλά και του πρώην δήμου Μυγδονίας», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας

                                                                                                                                                  και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

POSTER MOSQUITOES

doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner