Δελτία Τύπου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή το περιστατικό που έλαβε χώρα εχθές όπου πολίτης του Δήμου μας πέταξε στάχτη από το τζάκι του στο παρκάκι του Παλαιοκάστρου θέτοντας σε κίνδυνο πυρκαγιάς την περιοχή, η Αντιδημαρχεία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου,

Ανακύκλωσης και Πολιτικής Προστασίας καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν συλλέγουν την στάχτη και να ακολουθούν τις κάτωθι συμβουλές:
• καλό είναι να την σβήνουμε με νερό ή διαφορετικά να την συλλέγουμε σε έναν μεταλλικό κουβά, να την αφήνουμε τουλάχιστον ένα 24ωρο να κρυώσει και μετά να την πετάμε.
• δεν πρέπει η ζεστή στάχτη να τοποθετείται απευθείας σε πλαστικές ή χάρτινες σακούλες.
• Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πετάμε την στάχτη σε χώρους πρασίνου και πάρκα αν δεν έχουμε κάνει τις παραπάνω ενέργειες.
Παρακαλούμε θερμά τους συμπολίτες μας να επιδείξουν την δέουσα προσοχή, ευαισθησία, συνεργασία και υπευθυνότητα, ώστε να διαφυλάξουμε και να προστατεύσουμε το περιβάλλον, την καθαριότητα του Δήμου μας.
Τέλος, η Αντιδημαρχεία Καθαριότητας κάνει έκκληση σε περίπτωση που υποπέσει στην αντίληψή τους καπνός ή φλόγες να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική για να προληφθεί ενδεχόμενη εξάπλωση της φωτιάς.

1135-covid-19
efpatheis-covid-19
oie FKStbjgdSzfD
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner