Δελτία Τύπου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιλύονται πλήρως όλα τα προβλήματα πρόσβασης των κατοίκων των περιοχών της Νέας Φιλαδέλφειας και του Πετρωτού στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.


Έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Αστέριου Γαβότση και του αντιδημάρχου Καλλιθέας Χρήστου Παναγιωτίδη, στις δύο παραπάνω περιοχές εξαλείφονται τα σχετικά προβλήματα σύνδεσης και παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, ενώ η συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη δημοσιευτεί στο ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 169).
Έτσι, επιλύεται ένα χρόνιο ζήτημα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και του Πετρωτού, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός τηλεοπτικής κάλυψης.
Ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου μετά την επιτυχή έκβαση του αιτήματος τηλεοπτικής κάλυψης για την ΝέαΦιλαδέλφεια και το Πετρωτό, προώθησε ήδη νέα αίτηση επίλυσης των προβλημάτων τηλεοπτικής σύνδεσης και για τις περιοχές Μεσαίο, Μονόλοφος και Μελισσοχώρι. Οι συγκεκριμένες περιοχές δεν διαθέτουν καθόλου ή διαθέτουν μη ικανοποιητική πρόσβαση στο σήμα της επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής εκπομπής.
Με την νέα αίτηση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου αναμένεται ότι σύντομα θα επιλυθούν τα προβλήματα τηλεοπτικής κάλυψης και για τις περιοχές Μεσαίο, Μονόλοφος και Μελισσοχώρι.

1135-covid-19
efpatheis-covid-19
oie FKStbjgdSzfD
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner