Δελτία Τύπου 2015
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρίτη 08.12.2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αστ.Γαβότσης: «Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ώστε οι συμπολίτες μας να ξανααποκτήσουν το πολυπόθητο τηλεοπτικό σήμα»

Σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τη λήψη του τηλεοπτικού σήματος στις περιοχές Μεσαίου, Μονολόφου, Νέας Φιλαδέλφειας και Πετρωτού ήδη από τις 14.09.2015 η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου είχε αποστείλει επιστολή προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) ενημερώνοντάς την για την κατάσταση. Στη συνέχεια συνεργεία της Ε.Ε.Τ.Τ. έκαναν αυτοψίες και μετρήσεις λήψης τηλεοπτικού σήματος στις συγκεκριμένες περιοχές καθώς και σε οικισμούς του Μελισσοχωρίου.


Στις 05.11.2015 υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ε.Ε.Τ.Τ. κατά τη διάρκεια της οποίας μας γνωστοποιήθηκαν οι ενέργειες στις οποίες είχε προβεί η υπηρεσία με παράλληλη υπόσχεσή της ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μας γνωστοποιούνταν και τα αποτελέσματα των αυτοψιών. Επειδή, όμως μέχρι το τέλος του Νοέμβρη δεν υπήρξε καμία πρόοδος η διοίκηση του δήμου με προσωπική παρέμβαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Αστέριου Γαβότση επανήλθε σε τηλεφωνική επικοινωνία χθες, Δευτέρα 07.12.2015 και έλαβε την προφορική διαβεβαίωση ότι εντός της εβδομάδας θα έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα των προαναφερθεισών αυτοψιών.
«Είναι απαράδεκτο στον 21ο αιώνα περιοχές που απέχουν μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία που προσφέρει η τηλεόραση. Θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο ώστε οι συμπολίτες μας να ξανααποκτήσουν το πολυπόθητο τηλεοπτικό σήμα», δήλωσε με αποφασιστικότητα ο κ. Γαβότσης.

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

POSTER MOSQUITOES

doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner