Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 


Τετάρτη 02.12.2015


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Προσθήκη ενός ακόμη δρομολογίου στη λεωφορειακή γραμμή 56 (Ωραιόκαστρο- Ν.Σ.Σταθμός) του ΟΑΣΘ

 

Μετά από συνεχόμενες και έντονες προσπάθειες της διοίκησης του δήμου Ωραιοκάστρου, το ΣΑΣΘ (Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης) αποφάσισε την προσθήκη ενός νυχτερινού δρομολογίου κάθε βράδυ Σαββάτου στη λεωφορειακή γραμμή 56 του ΟΑΣΘ, που εκτελεί το δρομολόγιο Ωραιόκαστρο – Ν.Σ.Σταθμός – Ωραιόκαστρο. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο θα ξεκινά από την αφετηρία (Ν.Σ.Σταθμός) στις 23.45, προκειμένου να αντιμετωπιστούν φαινόμενα κορεσμού που παρατηρούνται στο δρομολόγιο των 23.20.

 

«Η απόφαση αυτή του ΣΑΣΘ αποτελεί μια μικρή νίκη της διοίκησης του δήμου- προσφορά κυρίως προς τη νεολαία του Ωραιοκάστρου. Στόχος μας είναι οι δημότες μας να μπορούν να μετακινούνται με ευκολία από και προς τη Θεσσαλονίκη. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας για την τροποποίηση των δρομολογίων του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου», αναφέρει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης.

 

Να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματισθεί συνάντηση με την υπηρεσία αυτοψιών του ΣΑΣΘ για τον επιτόπιο έλεγχο των συνολικών προτάσεων του δήμου Ωραιοκάστρου για την αστική συγκοινωνία.

 

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
και δημοσίων σχέσεων

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner