Δελτία Τύπου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
                                                                                                                                             Δευτέρα 23.11.2015
                                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του Κονταξοπούλειου δημοτικού γυμναστηρίου Ωραιοκάστρου
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι εργασίες αντικατάστασης όλων των ενεργοβόρων στοιχείων του Κονταξοπούλειου δημοτικού γυμναστηρίου. Ήδη έχουν αντικατασταθεί όλα τα κουφώματα και οι υαλώσεις περιμετρικά του κτιρίου και από σήμερα αρχίζει η αντικατάσταση της οροφής. Θα ακολουθήσει η αντικατάσταση όλων των θυρών ώστε από το νέο έτος το γυμναστήριο να αποκτήσει νέα όψη περιορίζοντας ταυτόχρονα στο ελάχιστο την κατανάλωση ενέργειας για τη λειτουργία του.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ενεργειακή αναβάθμιση αποφασίστηκε με την υπ αρ. 1/2015 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου μας και εγκρίθηκε στις 11/3/2015 από το υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Η χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού 421.130.25 ευρώ γίνεται κατά 380.000 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» και κατά 41.130.25 ευρώ από ιδίους πόρους του δήμου Ωραιοκάστρου.
Η παραπάνω έγκριση του υπουργείου είναι αποτέλεσμα των συντονισμένων ενεργειών της δημοτικής αρχής και ειδικότερα του δημάρχου, Αστέριου Γαβότση, ο οποίος σε τρεις συνεχόμενες επισκέψεις του στο συγκεκριμένο υπουργείο είχε αποσπάσει την καταρχήν συγκατάθεση των υπηρεσιακών παραγόντων για την ευόδωση του έργου.
«Εκμεταλλευόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε χρηματοδοτούμενο έργο από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποδίδουμε στην κοινωνία του δήμου μας σύγχρονες εγκαταστάσεις και ελαχιστοποιούμε το κόστος λειτουργίας τους» δηλώνει με ικανοποίηση ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης και καταλήγει: «Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από πλευράς δήμου προς τους πολίτες».

                                                                                                            Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας
                                                                                                            και δημοσίων σχέσεων

 

ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ 1   ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ 2   ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ 3   ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ 4

1135-covid-19

efpatheis-covid-19

 

 

maska

 

POSTER MOSQUITOES

 
doppaoLogo
open mall 
KK 
interreg logo
 svakBanner
     
espa
baner d
eso-logo-final
 
autoprostasia
  bannermetamosxefseissite lisabanner
  gr enhmerwshs new tetragwno eguide new
  diageo drinkiq
  drainage h b omak 
diamesolavisilefko
selfhelpbanner