Δελτία Τύπου 2017

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ταχ. Δ/νση : Καραϊσκάκη-Μακεδονικού Αγώνα Ωραιόκαστρο                                                                        16/5/2017
: Κτίριο Παύλου Μελά                                                                                                                     Αρ.πρωτ. 1245
Ταχ. Κώδ : Ωραιόκαστρο, Τ.Κ. 57013
Τηλ : 2310020970 Φαξ: 2310 697755
Site : www.dikeo.gr
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δελτίο Τύπου

Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μητέρας

Με αφορμή τη γιορτή της Μητέρας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στον προαύλιο χώρο του Παιδικού Σταθμού Λητής, μια ξεχωριστή εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν οι τρείς παιδικοί σταθμοί της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. (Μελισσοχωρίου, Λητής, Δρυμού).
Η κα Όλγα Σεχίδου παρουσίασε το καινούργιο βιβλίο της: «Η μαμά μου μαγειρεύει παραμύθια στον ατμό...». Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να φτιάξουν γλυκά και να χαρίσουν στις μανούλες τους αναμνηστικά δώρα και λουλούδια.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ Ηλίας Ζιακούλης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βαγγέλης Χατζηαντωνίου, η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων και αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βικτώρια Γεράκη, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΩ Χριστίνα Βαμβάκη – Λιμπατέ, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Μοδίτσης, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λητής Τόλης Χατζηαντωνίου και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Μελισσοχωρίου Θανάσης Γκάτσης.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης:
Τα καταστήματα ΜΑΣΟΥΤΗΣ-ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Τα καταστήματα ΕΛΛΗΝΙΚΑ MARKET-ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ
Τα καταστήματα ΑΡΤΟΖΑ
Το κατάστημα ΑΙΘΕΡΙΟΝ-ΛΗΤΗ
Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής-ΛΙΑΠΗΣ
Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής -ΛΗΤΩ ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΩ
ΗΛΙΑΣ ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ

f1 f2 f3 f4

Η γνώμη σας μετράει...

Ποια υπηρεσία πιστεύετε ότι λειτουργεί αποδοτικότερα;

Οικονομική - 26.3%
Διοικητική - 26.3%